Bekijk hier de laastste weekendje weg aan zee deals
Populaire bestemmingen voor een weekendje weg aan zee
10. Zandvoort

Een weekendje weg naar Zandvoort is perfect voor een lekker weekendje ertussenuit. Zandvoort beschikt over een prachtige kust met een mooi strand waar je een lekkere wandeling kunt maken om lekker uit te waaien. Ben je fan van race auto’s? Dan heb je het circuit Zandvoort waar dagelijks race auto’s over de baan scheuren. Het strand van Zandvoort is ook leuk voor jong en oud er zijn namelijk ook speeltoestellen voor de kleine kinderen waar ze lekker kunnen klimmen en klauteren.

Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder

Zandvoort
9. Ameland

Ameland is een aanrader als je een lekker weekendje weg wilt. Ameland behoort tot de Waddeneilanden en het ligt dan dus ook boven in het land. Ameland heeft een mooi strand met de welbekende vuurtoren die over Ameland heen kan kijken, deze kun je ook beklimmen om zelf over Ameland heen te kunnen kijken. Ameland staat ook bekend om hun zeehonden je kunt deze dan spotten met een zeehonden speurtocht. Al met al is Ameland geweldig voor een weekendje weg.

Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder

Ameland
8. Vlissingen

Vlissingen is een prachtige stad en je kunt er een perfect weekendje weg hebben. Vlissingen heeft vele winkels in de binnenstad waar je kunt shoppen, souvenirs kopen of een lekker terrasje pakken. Mocht je toe zijn om even lekker uit te waaien kan dat ook zeker op het prachtige strand waar je ook lekker kunt picknicken of wat eten of drinken bij een van de vele strandtentjes. Wil je Vlissingen van bovenaf zien? Dan is het Zeeuws Maritiem MuZEEum echt wat voor jou! Er is dus genoeg te doen en te beleven in Vlissingen.

Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder

Vlissingen
7. Noordwijk

Noordwijk is een prachtige plaats aan de kust waar allerlei dingen te doen zijn. Noordwijk heeft een prachtig strand met vele strandhutjes waar je lekker een drankje kunt drinken of wat lekkers kunt eten. Mocht je met je hond naar Noordwijk gaan dan heeft Noordwijk ook een apart honden strand waar de honden zich helemaal kunnen uitleven. Mocht je geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Noordwijk, er is namelijk een museum waar je van alles te weten komt over de geschiedenis van Noordwijk.

Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder

Noordwijk
6. Kijkduin

Kijkduin is de tweede badplaats van Den Haag. Het ligt er prachtig bij tussen de duinen en heeft ook een mooi strand. Lijk het je leuk om een wandeling te maken op het strand of tussen de duinen dan is Kijkduin geschikt voor jou! Je kunt er ook mooie fietstochten maken langs de kust en door de duinen. Het strand heeft een mooie boulevard met vele strand tentjes en restaurants. Kijkduin is dus zeker leuk voor een lekker weekendje weg aan zee.

Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder

Kijkduin
5. Texel

Texel behoort tot de Waddeneilanden en ligt dus ook helemaal boven in het land. Texel is een bijzonder eiland met een prachtig strand. Wist je al dat Texel een wit strand heeft? Ze hebben een schitterend strand met allerlei verschillende strandhutjes en dergelijke waar je een lekker drankje kunt drinken of een hapje kunt eten. In Texel kun je ook gewoon de zeehondjes spotten vanuit het strand kun je ze wel is ooit al zien. Er zijn ook een paar pittoreske dorpjes op Texel waar je kunt shoppen of een lekker terrasje kunt pakken. Al met al Texel is perfect voor een lekker weekendje weg.

Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder

Weekendje Texel
4. Terschelling

Terschelling bevind zich ook op de Waddeneilanden en is een prachtig eiland die van alle gemakken voorzien is. Terschelling heeft een mooi groot strand waar je je eigen de hele dag kun vermaken en je kunt er heerlijk uitwaaien. Er zijn ook een paar leuke dropjes te vinden op Terschelling waar je heen kunt en daar is ook van alles te doen zoals typisch Hollandse winkeltjes waar je een leuk souvenir kunt kopen. Je kunt op Terschelling ook heerlijk fietsen en je kunt zelf over het strand fietsen met een Fatbike die je kunt huren bij het strand. Je kunt dus veel leuke dingen doen tijdens je verblijf op Terschelling.

Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder

terschellling
3. Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een van de bekendste badplaatsen van Nederland. Het is er geweldig voor het gehele gezin aangezien er veel activiteiten te doen zijn en het strand er prachtig uitziet. In de zomermaanden staat er in Egmond aan Zee ook een groot reuzenrad waar je met het hele gezin in kunt. Egmond aan zee staat ook bekend om de van Speijk vuurtoren die in de buurt van het strand staat en je kunt deze ook beklimmen. In de buurt van Egmond aan Zee heb je ook nog verschillende steden waar je kunt shoppen en een terrasje kunt pakken. Al met al perfect voor een weekendje weg.

Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder

Egmond aan Zee
2. Scheveningen

Scheveningen is het druks bezochte strand van Nederland. Scheveningen heeft een prachtige pier waar allerlei winkels te vinden zijn en om het af te maken kun je ook nog van de pier af bungeejumpen. Er is ook een prachtige boulevard op Scheveningen waar je allerlei winkeltjes en restaurantjes kunt waar je wat kunt eten en drinken. Lijkt het je leuk om verschillende dieren te zien die in het water leven dan is er in Scheveningen Sea Life waar je een duik in het diepen kunt nemen zonder nat te worden. Scheveningen ligt in Den Haag dus het centrum is ook niet ver weg waar je verschillende winkels en dergelijke hebt om je eigen te vermaken. Al met al Scheveningen is geweldig voor een weekendje weg.

Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder

Scheveningen
1. Zeeland

In Zeeland heb je heel veel verschillende stranden en mooie plekjes aan zee, denk aan Zoutenlande en Rennesse dat bekend staat om hun prachtige omgeving en dingen die er te doen zijn. In Zeeland heb je de perfecte mogelijkheid voor een lekkere strandwandeling of een leuke fietstocht langs meerdere steden. Wil je een lekker dagje gaan shoppen? In Zeeland zijn er ontzettend veel leuke dorpjes en steden waar je dat kunt doen! Al met al genoeg te doen in Zeeland om er een top verblijf te hebben.

Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder

zeeland

Weekendje weg aan zee boeken?

Op zoek naar een weekendje weg aan zee? Overnachten in een hotel of een huisje? Met de familie inclusief kids? En mogen de honden mee? Team weekendjewegdeal.nl surft dagelijks naar de beste weekendje weg aan zee deal en plaatst deze direct op deze pagina. Een weekendje weg is altijd een goed idee! Bovendien moet de Nederlandse kust nog otndekt worden. Wist je dat Nederland een kustlengte heeft van maar liefst 523 kilometer? Waarvan 353 kilometer Noordzeekust en de rest zijn van de Waddenzee en de Westerschelde. Het is zelfs mogelijk op het strand te overnachten. Heerlijk uitwaaien op het strand? Hier kom je heerlijk tot rust. Er zijn vele voordelen aan een overnachting aan zee. Het jodium in de zeelucht versterkt het immuunsysteem, verbetert je stemming, ook leuk voor de kinderen, overnachten dichtbij de natuur en veel meer. Bekijk de beste weekendje weg aan zee deals hierboven. Wil je meer inspiratie? Lees dan ook op dameswiki.

Bekijk de laastste dagje uit aan zee deals

Menu