Bekijk hier de laatste weekendje Eindhoven deals

Weekendje Eindhoven boeken?

Op zoek naar een weekendje weg Eindhoven? even lekker er tussenuit met je  partner, vrienden of met familie. Team weekendjewegdeals.nl surft dagelijks tientallen websites af en zoekt de beste deals uit en plaatst de deals op deze pagina. Denk bijvoorbeeld aan een mooi hotel, luxe vakantiehuis of een bungalow. Eindhoven is de perfecte stad voor als je er even een weekendje tussenuit wil. Er is genoeg te doen in Eindhoven zoals: Strijp-S bezoeken waar er van alles te doen is, ook kun je een bezoek brengen aan het Philips stadion waar PSV speelt. Eindhoven heeft ook een mooi centrum met vele winkels waar je een middagje kunt shoppen. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Bekijk de laatste dagje uit Eindhoven deals

PSV Stadiontour slechts €10,50 p.p. inclusief souvenir!

Deal gespot op: 06 oktober 2021

Kom tijdens je weekendje Eindhoven op plekken waar je anders niet snel komt! Bezoek het PSV Museum en hoor leuke anekdotes en wetenswaardigheden tijdens de PSV Stadiontour. Inclusief souvenir.

Dagje uit Eindhoven PSV stadion

Ticket voor Zoo Veldhoven slechts €9,50 p.p.

Deal gespot op: 04 oktober 2021

Een dagje uit in de buurt van Eindhoven? Neem een bezoekje aan Zoo Veldhoven en bewonder ruim 150 verschillende diersoorten! Van papegaaien, roofvogels tot zebra’s. Extra leuk: een groot deel van de dieren mag je zelf voeren.

Dagje uit Eindhoven
Menu