Kerstarrangementen

Bekijk hier de laastste kerstarrangementen deals

Kerstarrangement boeken?

10. Utrecht

Country & Christmas Fair in Utrecht is een prachtig decor voor kerst. Dit kerstevenement is in Kasteel de Heer in Utrecht. Heel het kasteel word omgetoverd tot kerst sfeer. Dit evenement vindt ongeveer van dinsdag 23 november tot en met zondag 28 november. Je kunt van alles doen tijdens dit evenement zoals: Kerstspullen kopen, vele shows en dergelijke bekijken en nog veel meer! Voor dit evenement moet je een ticket kopen.

Kerst Utrecht
9. Luik

De kerstmarkt van Luik is een van de grootste en oudste van België. De kerstmarkt is jaarlijks ongeveer 5 weken lang en begint ongeveer eind november. Op de kerstmarkt van Luik is van alles te doen, zowel voor kinderen als voor de volwassenen en ouderen. Voor kinderen zijn er verschillende attracties en kun je ook op de foto met de kerstman. Voor de volwassenen zijn er meer dan 200 houten chalets die ingericht zijn in kerst thema. Je kunt van alles kopen op de markt van eten/drinken tot kerstartikelen. Jaarlijks trekt deze kerstmarkt meer dan 1,5 miljoen bezoekers.

kerst Luik
8. Osnabrück

De kerstmarkt van Osnabrück is een historische kerstmarkt in Duitsland. Zo staat op deze kerstmarkt de grootste speelklok van de wereld en het meer dan 100 jaar oude carrousel van familie Telsemeyer staat ook jaarlijks op deze kerstmarkt. De kerstmarkt is jaarlijks geopend van midden november en tot en met eind december. De openingstijden van de kerstmarkt zijn jaarlijks hetzelfde en dat is van 12:00 tot 21:00. Op deze kerstmarkt is van alles te zien en te doen, zo zijn er dagelijks diverse optredens en kun je er veel kerstspullen en dergelijke kopen.

kerst Osnabrück
7. Keulen

Keulen heeft 6 kerstmarkten, 5 in de binnenstad en 1 in de haven van Keulen. De kerstmarkt aan de Dom word beschouwd als een romantische markt en is ook gelijk de meest romantische van Duitsland. Op alle kerstmarkten is van alles te doen, zo staan er op verschillende kerstmarkten een reuzenrad. De kerstmarkt van Keulen begint meestal rond eind november en duurt tot en met kerst dat is dus ongeveer 4/5 weken. De kerstmarkten in de binnenstad zijn bijna allemaal op loopafstand van elkaar bereikbaar. Op deze kerstmarkten verkopen ze alles wat je je maar kan bedenken van kerstspullen tot een warme wafel met slagroom.

Keulen
6. Maastricht

Maastricht heeft een prachtige kerstmarkt die elk jaar te vinden is op het Vrijthof. Het Vrijthof dat bekend staat om Andre Rieu die daar elk jaar een concert geeft, maar het is ook de perfecte plek voor een kerstmarkt. De kerstmarkt van Maastricht is jaarlijks open van eind november tot en met kerst. Op de kerstmarkt zijn verschillende dingen te doen en te bekijken, zo staat er elk jaar een groot reuzenrad waar je een rondje in kunt maken en kunt uitkijken over heel de kerstmarkt. Verder is er nog veel meer te doen op de markt je kunt er ook van alles kopen van eten en drinken tot kerstartikelen.

Maastricht
5. Antwerpen

Antwerpen heeft een grote kerstmarkt, de kerstmark is in de binnenstad waardoor het er altijd erg druk is. De kerstmarkt gaat jaarlijks begin december open en is tot en met begin januari open, elke dag gaat de kerstmarkt open om 12:00. Op de kerstmarkt is veel te doen voor jong en oud, er is namelijk een kunstschaatsbaan die geopend is voor jong en oud. De kerstmarkt heeft meer dan 100 kraampjes die helemaal in kerst thema ingericht zijn. Bij de kraampjes is van alles te kopen heb je zin in een warme chocomel met slagroom dan kan je dat zeker halen. Mocht je je eigen huis willen inrichten met kerstartikelen dan kun je deze ook zeker halen op de kerstmarkt.

Antwerpen
4. Essen

Met meer dan 450.000 lichtjes is de kerstmarkt van Essen de mooist verlichte kerstmarkt van Duistland. De kerstmarkt is op een groot plein in Essen en heeft meer dan 250 kraampjes die compleet zijn ingericht in een kerst sfeer. De verkopers van de markt komen uit 20 verschillende landen, dat betekend dus ook dat er verschillende hapjes uit verschillende culturen op de markt zijn. De kerstmarkt is jaarlijks open van midden november tot en met kerst, dagelijks gaat de markt open van 11:00 tot 21:00. Er zijn dagelijks verschillende activiteiten op de kerstmarkt, zo zijn er voor kinderen knutselplekken waar ze typische peperkoekhuisjes kunnen maken en nog veel meer!

Essen
3. Oberhausen

In Oberhausen zijn er 2 kerstmarkten, beide kerstmarkten vinden plaats in het centrum van Oberhausen. 1 kerstmarkt is gedeeltelijk binnen dat betekend dat je daar ten alle tijden heen kunt ook als het slecht weer is. Op de kerstmarkten staan enorm veel houten chalets, wel meer dan 250. Het winkelcentrum dat tegen de kerstmarkt aan ligt is een van de grootst overdekte winkelcentrum van de wereld. Op de kerstmarkt zijn verschillende attracties voor jong en oud, zo staat er voor de kinderen een draaimolen en voor de volwassenen heb je vele leuke kraampjes waar je snel wat kerst inkopen kunt doen of om gewoon een lekkere warme chocomel te halen.

Oberhausen
2. Brussel

Brussel heeft jaarlijks weer een prachtig grote kerstmarkt. De kerstmarkt is te vinden op de grote markt, rond de beurs, op het muntplein, op het Sint-Katelijneplein en op de vismarkt. Een erg groot evenement dus waar jaarlijks wel zo’n 3 miljoen bezoekers op af komen uit verschillende landen. De hele kerstmarkt is versierd met duizenden lampjes en decorstukken. Op de kerstmarkt staat ook altijd een schaatsbaan waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Verder zijn er ook nog attracties zoals een groot reuzenrad en een draaimolen. Op de kerstmarkt word van alles verkocht van eten tot kerstversiering. Al met al zeker een aanrader om de kerstmarkt te bezoeken.

Brussel
1. Valkenburg

Midden november word Valkenburg altijd omgetoverd tot de kerststad van Nederland. De kerstmarkt duurt altijd ongeveer tot eind december. De kerstmarkt ziet er elk jaar schitterend uit, de markt loopt zelfs tussen de grotten door. Tijdens de markt worden er verschillende shows gegeven helemaal in kerstsfeer. De kerstmarkt is ook deels in het centrum van de historische stad Valkenburg. Tijdens dit evenement word er ook zeker gedacht aan de kleinere kinderen, zo zijn er verschillende plekken waar kinderen lekker kunnen knutselen in kerst thema. De markt is helemaal verlicht met duizenden lampjes. Op de markt is de kerstman ook aanwezig, je kunt hier zelfs een foto met de kerstman nemen. Er staan jaarlijks honderden kraampjes waar je alles kunt kopen wat je je maar kunt bedenken.

Valkenburg
Menu