Weekendje Zeeland 4 personen (vrij-ma) luxe huisje met privé sauna en een water speelparadijs op het park slechts €360,-

Weekendje Zeeland
Wat kun je verwachten?

→ Ideaal voor kinderen

→ Privé sauna bij het huisje

→ Water speelparadijs met glijbanen

→ Luxe verblijf

Weekendje Zeeland

Op zoek naar een weekendje weg Zeeland op een prachtig park waarbij het lijkt dat je op een luxe strandresort zit met een privé sauna en een water speelparadijs? Dan heeft teamweekendjewegdeal.nl de perfecte deal voor jou gevonden! Een heerlijk weekendje weg met het gezin naar park Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het luxe huisje is voor 4 personen en het heeft 2 verdiepingen en een eigen sauna! De prijs is slechts €360,- de kaartjes voor het zwembad zitten bij de prijs inbegrepen! Bij de prijs komt nog €65,- borg maar aan het einde van je verblijf krijg je dat gewoon weer terug.

Het huisje is lekker ruim en luxe zo zijn er 2 verdiepingen met 2 badkamers op de bovenste verdieping. Ook beide slaapkamers zijn boven in beide slaapkamers zijn 2 eenpersoonsbedden te vinden en er is ook een televisie aanwezig op 1 of beide slaapkamers. Bedlinnen en ect. zitten bij de prijs inbegrepen deze hoef je zelf dus ook niet mee te nemen!  De beneden verdieping bestaat uit een zithoek met bank en tv, een eethoek en de keuken die is voorzien van alle benodigdheden. Bij het huisje zit zelf een eigen wasmachine en droger waardoor je zelf een wasje kunt draaien mocht het nodig zijn. Om het af te maken is er bij het huisje ook nog een privé sauna! Op het park is ontzettend veel te doen voor kleine kinderen maar ook voor jongeren en volwassenen. Voor de kinderen is er veel te doen zoals: een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, recreatieprogramma met Koos konijn, kinderzwemparadijs en genoeg gratis sport en animatie. Ook voor de jongeren en volwassenen biedt het park genoeg mogelijkheden om je te vermaken zoals: een potje mini golf, een hang out en er is een groot waterparadijs met 2 leuke glijbanen! Op het park is ook een winkeltje waar je in de ochtend verse broodjes kunt halen en je boodschappen kunt doen. Mocht je geen zin hebben om te koken is er ook een a la carte restaurant op het park. Mocht je van het park af willen dan is het strand op loopafstand namelijk maar 500 meter.

Boekingsvoorbeeld

Weekendje Zeeland

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu