Weekendje weg (vrij-zo) Tiny House Noord-Holland voor max. 4 personen met binnenzwembad v.a. slechts €203,-

Weekendje Volendam
Wat kun je verwachten?
  • Weekendje Tiny House
  • Voor 4 personen
  • Met zwembad
  • Gelegen in de Noord-Hollandse polder

Weekendje Tiny House Noord-Holland

Op jacht naar een weekendje weg in een Tiny House? Team weekendjewegdeal.nl heeft een super deal gevonden! Een weekendje in een Tiny house in de buurt van Alkmaar en Volendam inclusief Binnen- en buitenzwembad v.a. slechts €203,-. De verplicht bijkomende bedragen:

  • €36,- aan bedlinnen voor 4 personen
  • €19,60 aan toeristenbelasting voor 4 personen

Het verblijf

Dit vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen. De woon-slaapkamer is voorzien van een gaskachel en beschikt daarnaast over een slaapgelegenheid voor 2 personen. Deze is af te sluiten  door middel van een gordijn. De andere 2 slaapplaatsen vindt u op de slaapvide in de woonkamer, te bereiken via een ladder. Het verblijf beschikt verder over een badkamer met douche en toilet. Buiten bevindt zich een de tuin met gemeubileerd terras en een eigen parkeerplaats. U kunt gratis gebruik maken van wifi.

Het park

Midden in de polders van Noord-Holland ligt Europarcs De Rijp. Het vakantiepark is helemaal in oud-Zaanse stijl gebouwd. Trek de wandelschoenen aan en geniet van het uitzicht, van het karakteristieke polderlandschap. Ga lekker zonnen op het strandje bij de zwemvijver of ontdek de omgeving vanaf het water in een fluisterboot.

Binnen een half uurtje zit je aan de kust, het IJsselmeer of in een van de typisch Hollandse plaatsen als Alkmaar en Volendam met hun prachtige monumentale pandjes en gevels. Ook het bruisende Amsterdam is niet ver weg op het waterrijke Europarcs De Rijp zelf hoef je je ook niet te vervelen. zo kun je je uitleven op de verschillende sportbanen en het zwembad.

Boekingsvoorbeeld

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu