Weekendje weg Slagharen (vrij-ma) 2 volwassenen en 4 kinderen met toegang tot het park slechts €274,-

weekendje Slagharen
Wat kun je verwachten?

→ Toegang tot het park

→ Toegang tot het waterpark

→ Huisdieren toegestaan

→ Ideaal met kinderen

Weekendje Slagharen

Op zoek naar een weekendje weg Slagharen? met het gezin een weekendje naar een super leuk pretpark met verblijf en toegang tot het pretpark en het waterpark van Slagharen. Team weekendjewegdeal.nl heeft de perfecte deal gevonden voor jou! Een weekendje voor 2 volwassenen, 4 kinderen en 1 huisdier met een mooi huisje die in een cowboy thema is gestyled. voor slechts €274,- heb je al een lekker weekendje Slagharen! De bijkomende kosten zijn bij de prijs inbegrepen maar mocht je een huisdier meenemen betaal je hier €10,95 per dag voor.

Het verblijf

Het verblijf is een mooi huisje gelegen vlak bij het park. Het verblijf word Cowboy Cottage genoemd en alles in het huisje is ook in cowboy stijl. Het huisje bestaat uit een ruime woonkamer waar je alles in kunt vinden zoals: de bank (die ook gebruikt kan worden als slaapbank), een eettafel met 4 eetstoelen, een paar relax stoelen en een keuken met gasfornuis en alle benodigdheden zoals een waterkoker en een koffiezetapparaat. Het huisje heeft ook 2 stapelbedden deze zijn bedoelt voor de kinderen. Voor de volwassenen is er een slaapbank aanwezig waar je ook een goede nachtrust kunt hebben. Er is geen badkamer aanwezig in het verblijf.

Het park

Park Slagharen is een groot attractiepark met ook nog een waterpark erbij. Het attractiepark heeft meer dan 30 attracties voor jong oud. Voor de kinderen die niet bang zijn om over de kop te gaan in een achtbaan zijn er verschillende attracties maar ook voor de kinderen die daar niet van houden heeft het park genoeg aanbod. Op het park zijn dagelijks diverse shows zoals een goochelshow of iets voor kleine kinderen. Mocht je een hapje willen eten zijn er ook meerdere restaurants op het park waar je een lekkere lunch of diner kunt scoren. Je hebt ook toegang tot het waterpark Aqua Mexicana waar ze meerdere glijbanen en waterrecreatie hebben voor jong en oud. Al met al een park waar genoeg te doen is voor zowel kinderen als voor volwassenen.

Boekingsvoorbeeld

Weekendje Slagharen

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu