Weekendje weg Istanbul voor 2 volwassenen (vrij-zo) inclusief vluchten verblijf met ontbijt slechts €242,- p.p.

Weekendje Istanbul
Wat kun je verwachten?

→ Inclusief vluchten

→ Inclusief ontbijt

→ 3 nachten

Weekendje Istanbul

Op zoek naar een weekendje weg Istanbul? Er even samen tussenuit met je partner, vrienden of familie. Dan heeft teamweekendjewegdeal.nl de perfecte deal gevonden voor jou! Een weekendje voor 2 volwassenen met een mooie kamer in een typisch Turks hotel met een goede beoordeling en het is ook nog is inclusief ontbijt! Bezienswaardigheden zijn binnen handbereik van het hotel dus je kunt veel te voet doen. Voor slechts €484,- heb je dit lekker weekendje weg in de pocket, ook nog inclusief vlucht en elke dag ontbijt. De bijkomende kosten zijn al bij de prijs inbegrepen.

De kamer

De kamer is een  mooie kamer in het Golden Crown hotel in Istanbul. De kamer is erg ruim en bestaat uit een groot tweepersoonsbed met daaromheen 2 fijne stoelen waar je lekker in kunt relaxen om optimaal te genieten. Tegenover het bed staat een televisie zodat je vanuit het bed ook nog televisie kunt kijken. In de kamer staat ook een bureau wat je voor veel dingen kunt gebruiken. Er is ook een airco aanwezig in de kamer aangezien het vaak erg warm is in Turkije is dit wel erg fijn. De kamer beschikt ook over een ruime badkamer, er zit een douche in met een wasbak en de wc zit ook in de badkamer. De wifi is volledig gratis op de kamer.

Het hotel

Golden Crown hotel in Istanbul beschikt over vele faciliteiten. Er zit een restaurant in het hotel waar in de ochtend ook het ontbijt is, het ontbijt is van 07:00 tot 10:00 en is bij de prijs inbegrepen. Ook kun je in het restaurant lunchen of dineren het hotel heeft namelijk een a la carte kaart. Er is ook een mogelijkheid om een drankje te drinken in het restaurant bij het hotel. Het hotel is in een drukke straat waar veel bezienswaardigheden omheen te zien zijn, ze zijn ook vaak te voet te bezoeken. Mocht je ergens heen willen wat verder weg is is er veel openbaar vervoer in Istanbul de haltes zijn binnen handbereik.

Boekingsvoorbeeld

Weekendje Istanbul

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu