Weekendje weg Arnhem (vrij-za) voor 2 personen inclusief ontbijt slechts €114,-

Wat kun je verwachten?
  • Weekendje weg Arnhem
  • Voor 2 personen
  • Inclusief ontbijt
  • Uitzicht op de Rijn

Weekendje Arnhem

Op zoek naar een weekendje weg Arnhem? lekker met je partner, vrienden of familie er even lekker tussenuit. Geniet van een heerlijk weekendje weg van vrijdag 3 december 2021 tot zaterdag 4 december 2021 in het NH Arnhem Rijnhotel inclusief ontbijt slechts €114,-! Inclusief De verplicht bijkomende kosten.

De Kamer

Het NH Arnhem Rijhotel beschikt over comfortabele luxe kamers. Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een bad en/of douche, toilet, föhn, airconditioning, televisie, telefoon, minibar en kluis.

Het Hotel

NH Arnhem Rijnhotel ligt aan de rivier de Rijn, op anderhalve kilometer van het centrum en station Arnhem. Vanuit je hotelkamer heb je een prachtig uitzicht op de rivier de Rijn. Het hotel heeft een restaurant waar je elke dag kan genieten van mediterrane gerechten en waar je kunt ontbijten. Vanaf het restaurant heeft u een mooi uitzicht op de Rijn. Daarnaast is er ook een bar in het hotel te vinden, waar je een drankje of simpele snack kunt halen. Arnhem biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Eusebiustoren of ontdek, diep onder de grond, de geheimen van Arnhem in de historische kelders. Ga eindeloos winkelen en geniet daarna van een drankje op de Korenmarkt.

Boekingsvoorbeeld

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu