Weekendje weg Texel (vrij-za) voor 2 personen inclusief ontbijt en huisdiervriendelijk v.a. €100,-

Weekendje op Texel
Wat kun je verwachten?
  • Weekendje weg Texel
  • Voor 2 personen
  • Inclusief ontbijt
  • Huisdiervriendelijk

Weekendje weg op Texel

Op jacht naar een weekendje Texel voor 2 personen? Team weekendjewegdeal.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf van vrijdag 12 november 2021 tot zaterdag 13 november in het gezellige hotel Prins Hendrik inclusief ontbijt en huisdiervriendelijk v.a. slechts €100,- .

De kamer

De kamers van Hotel Prins Hendrik zijn voorzien van een frisse inrichting geïnspireerd op de vogels en natuur van het eiland. De kamers kenmerken zich door de 5 waddenvogels, waardoor je direct vanaf je kamer al de fauna van het eiland beleeft. De kamers zijn voorzien van een televisie en een badkamer met een toilet douche en/of bad.

Het Hotel

Ontspan in Hotel Prins Hendrik en geniet van de rustige omgeving. Dit hotel is gebouwd in 1911 en heeft een moderne inrichting. Het hotel ligt aan de voet van een Waddendijk op Texel in het buitengebied van het pittoreske Oosterend. Op steenworp afstand ligt de Waddenzee. Geniet van het panoramische uitzicht vanaf de dijk en maak een paardrijtocht door de omliggende bossen. Je kunt bij de receptie fietsen huren voor een heerlijke fietstocht door de mooie omgeving. Het hotel heeft bovendien ook nog een eigen cadeauwinkel met producten uit Texel, zodat je een leuk souvenirtje voor thuis kunt halen. In het hotel is er geen restaurant aanwezig, maar op Texel zijn er genoeg eetgelegenheden te vinden.

Boekingsvoorbeeld

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu