Weekendje Scheveningen dichtbij het centrum met een bubbelbad en uitzicht voor 2 personen slechts €223,-

Weekendje Scheveningen
Wat kun je verwachten?

→ In het centrum

→ Dichtbij het strand

→ Bubbelbad op de kamer

→ Zwembad in het hotel

Weekendje Scheveningen

Op zoek naar een weekendje weg Scheveningen? Er even romantisch tussenuit met je partner in een luxe hotel met alle faciliteiten om een top weekend te hebben. Team weekendjewegdeal.nl heeft dan de perfecte deal voor jou gevonden! De overnachting is voor 2 personen en kost slechts €223,- er zijn geen bijkomende kosten meer.

De kamer

De spa kamer behoort tot de luxe kamers van het hotel. De kamer heeft alle faciliteiten om een top verblijf te hebben zoals een groot boxspringbed voor 2 personen waar je heerlijk in tot rust kunt komen met daartegenover een groot flatscreen televisie waar je een leuke film of dergelijke op kunt kijken. Er is ook een hoekje met een koffiezetapparaat en een waterkoker en dergelijke waar je wat te drinken kunt maken. Als je je kleren ergens kwijt wilt is er een kledingkast in de kamer waar je netjes je kleren in kunt hangen. De kamer heeft ook een mooie badkamer met een wastafel, een ruime douche en bijbehorende spullen liggen ook in de badkamer zoals een föhn. Om het af te maken staat er in de kamer een bubbelbad met een perfect uitzicht over de stad en het strand.

Het hotel

Het hotel is een luxe hotel en behoort tot een van de mooiste hotels van Inntel en ligt in de buurt van het centrum van Den Haag en dichtbij het strand van Scheveningen. Het hotel beschikt over alle faciliteiten om een top weekend te hebben. Het ontbijt zit niet bij de prijs inbegrepen maar de mogelijkheid is wel om te ontbijten in het hotel tegen betaling. Je kunt er ook heerlijk lunchen, dineren of een drankje drinken op het terras of aan de bar die het hotel heeft. Zin in een duikje? Het hotel heeft namelijk een prachtig binnenzwembad waarbij je ook nog is een prachtig uitzicht hebt. Mocht je alleen lekker willen ontspannen is er een wellness centre waar je alles faciliteiten hebt zoals een sauna en een sportschool waar je een goede workout kunt doen en jezelf lekker kunt uitleven. Al met al alle faciliteiten die er nodig zijn om een leuk weekendje te hebben!

Boekingsvoorbeeld

Weekendje Scheveningen

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu