Weekendje Nijmegen (za-zo) voor 2 volwassenen incl. ontbijt met wellness centre slechts €115,-

Nijmegen
Wat kun je verwachten?
  • In het centrum
  • Inclusief ontbijt
  • Voor 2 volwassenen
  • Met wellness centre

Weekendje Nijmegen

Op zoek naar een weekendje weg Nijmegen? Er even samen tussenuit met je partner, vriend/vriendin of een familielid. Dan Heeft team weekendjewegdeal de perfecte deal gevonden speciaal voor jou! Een overnachting in het Mercure Hotel Nijmegen Centre staat garant voor een top verblijf met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een top weekend. De deal is inclusief ontbijt voor 2 volwassenen en de prijs is slechts €114,84 hierbij zijn de bijkomende kosten al berekend.

De kamer

De kamer waarin je overnacht is een tweepersoonskamer. Op de kamer staat 1 tweepersoonsbed met daarbij 2 nachtkastjes waar ook een stopcontact bij zit zodat je eenvoudig je telefoon kan opladen. Langs het bed kun je ook een kleine kast vinden waar je wat kleren in kunt ophangen of ander bagage dat je kwijt wilt. Op de kamer is ook een zitje aanwezig waar je lekker in kunt relaxen en eventueel ook tv kan kijken. De kamer beschikt ook over een minibar waar je wat lekkers te drinken uit kunt halen en er zijn ook koffie en thee faciliteiten op de kamer aanwezig. Heb je zin om televisie te kijken dan kan dat zeker want er is ook een televisie aanwezig op de kamer. De kamer heeft ook een mooie badkamer waar een inloopdouche, toilet en een wastafel met een spiegel waar je je eigen kunt verzorgen. Bij de badkamer is ook een föhn aanwezig. De kamer beschikt over gratis wifi!

Het hotel

Hotel Mercure Nijmegen Centre is een prachtig hotel dat vlak langs het station van Nijmegen ligt. Het hotel heeft ruim 100 kamers waar je in kan overnachten. Deze deal is inclusief ontbijt, de mogelijkheid om te ontbijten is van 07:00 tot 12:00. Het ontbijt is in het restaurant waar je ook heerlijk kunt lunchen of dineren. Het restaurant houd rekening met eventuele allergieën of dergelijke. Mocht je zin hebben om na het eten nog een lekker drankje te nuttigen dan heeft het hotel ook nog een bar waar dat zeker kan. Mocht je wat lekkers te drinken of eten willen om mee te nemen naar de kamer dan is er in het hotel een mini shop te vinden waar ze heerlijke dingen hebben. Het hotel heeft ook genoeg faciliteiten om te ontspannen zo is er een sauna en een fitness te vinden in het hotel. In heel het hotel is de wifi gratis!

Boekingsvoorbeeld

Nijmegen

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu