Romantisch weekendje weg Eindhoven (za-zo) met flesje bubbels en romantische verrassing slechts €167,- voor 2 volwassenen!

Weekendje weg Eindhoven
Wat kun je verwachten?

→ In hartje Eindhoven

→ Romantische kamer

→ Inclusief ontbijt

→ Romantische verrassing

Romantisch weekendje Eindhoven

Op zoek naar een weekendje weg Eindhoven in een romantische kamer met een romantische verrassing? Er samen met je partner tussenuit en een weekendje van elkaar genieten. Team weekendjewegdeal.nl heeft de perfecte deal gevonden voor een romantisch weekendje weg! Een weekendje in het Inntel hotels art Eindhoven is het perfecte hotel voor een romantisch weekendje weg. De kamer is voor 2 personen en kost slechts €167,- voor 1 nacht, dit is inclusief ontbijt en toegang tot het wellness centre. De bijkomende kosten zoals: toeristenbelasting en service kosten zitten al bij de prijs inbegrepen. Mocht je boeken betaal je eerst €10,- en het resterende bedrag betaal je bij aankomst in het hotel.

Het hotel beschikt over een wellness centre waar je tot rust kunt komen. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en de mogelijkheid om te ontbijten is van 07:30 tot 11:30. Het hotel heeft ook een mooi restaurant waar lekker kunt lunchen of dineren. Ook zit er een bar in het hotel waar je in de avond nog even kunt genieten van een lekker drankje. De kamer beschikt over een groot tweepersoonsbed, een douche/bad combinatie, flatscreen televisie en een airco. Bij aankomst in de kamer krijg je een flesje bubbels een een romantische verrassing. Een luxe kamer met genoeg mogelijkheden om te genieten! Als je het hotel uitloopt kom je direct in het centrum van Eindhoven waar je even kunt gaan shoppen of lekker op het terras kunt genieten van wat eten of drinken.

Boekingsvoorbeeld

Weekendje Eindhoven

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu