Romantisch weekendje Amsterdam (vrij-za) voor 2 personen inclusief ontbijt, fles bubbels, verrassing v.a. €150,-

Wat kun je verwachten?
  • Romantisch weekendje Amsterdam
  • Voor 2 volwassenen
  • Inclusief ontbijt
  • direct aan het Oosterpark

Romantisch weekendje Amsterdam

Op jacht naar een romantisch weekendje weg Amsterdam inclusief ontbijt? Team weekendjewegdeal.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf een weekendje met 2 volwassenen van vrijdag 12 november 2021 tot zaterdag 13 november 2021 v.a. slechts €150,- in The Manor Amsterdam!

Overnacht in een romantisch hotel. Krijg een flesje bubbels en een romantische verrassing op de kamer. je kunt ten minste 1 uur later uitchecken dan de reguliere check-out.

Over het hotel

The Manor Amsterdam is gevestigd in het voormalige Burgerziekenhuis van Amsterdam. Het monumentale pand is geheel gerenoveerd en ingericht met een modern interieur. Om de Hoek van het comfortabele hotel vind je het grote Oosterpark, waar je heerlijk kan wandelen langs het water.

het monumentale pand van The Manor Amsterdam is zowel van buiten als van binnen indrukwekkend. Geniet van de luxe sfeer en laat je op je wenken bedienen door het vriendelijke personeel. Als je terugkomt in je moderne kamer, kijk je nog even naar de televisie of surf je op de gratis Wi-Fi. Elke kamer heeft tevens een badkamer met bad of douche of toilet.

The Manor Amsterdam ligt direct aan het stadspark Oosterpark. Dit park is wel 12 hectare groot, Wat het een ideale plek maakt voor een lange wandelingen of fietstochten. Als het lekker weer is, Kan je hier je handdoek uitgooien en genieten van het zonnetje en het water. Wil je het centrum van Amsterdam bezoeken? Loop dan de straat uit en stap in de metro of bus. Binnen een kwartiertje sta je middenin het centrum van Amsterdam. Bekijk hier een van de vele bekende musea, winkel in de exclusieve P.C. Hoofdstraat of geniet van de uitgangsmogelijkheden op het Leidse plein

Boekingsvoorbeeld

Bekijk de laatste toegevoegde last minute weekendje weg deals!

Menu