5 Tips voor uw vakantie in Noordrijn-Westfalen

We gaan er weer vol voor: vakantie naar het buitenland! Voor iedereen die weg wil, vakantiegevoel wil ervaren en toch een beetje dichtbij huis wil blijven, is Noordrijn-Westfalen dé vakantieregio! Iedereen die ik ervan heb overtuigd om ook hier op vakantie te gaan, komt terug met een enorme lach op het gezicht. Dus nadat ik je deze 5 top tips heb gegeven, is jouw volgende trip ook naar een vakantiepark in Noordrijn-Westfalen.

  1. Shoppen in de stad!

Düsseldorf, Keulen, Münster… allemaal leuke steden om te shoppen. Natuurlijk is het rondlopen hier alleen al genoeg, maar voor als je er dan toch bent snap ik dat je je shopverslaving wellicht niet helemaal in de hand kan houden. En dat is prima! Vakantie moet genieten zijn, onthoud dat.

  1. Ontdek Beethovens Roots

Fidelio, Symofnie nr. 5 en Für Elise… herkent u deze prachtige stukken? Ludwig van Beethoven was een bekende componist, die tegenwoordig nog steeds harten weet te raken. Ben je een echte muziek fan en geïnteresseerd in geschiedenis? Dan is een van jouw stops tijdens je vakantie in de stad Bonn. Hier is de welbekende componist geboren, en heeft originele theateraankondigingen en meer achtergelaten voor ons om te bewonderen.

  1. Tussen het water midden in de natuur

Verblijf op een vakantiepark hier bij het water! Dan kan je op avontuur in het National Park Eifel. De natuur hier is met geen ander woord te omschrijven dan prachtig. Daarnaast is dit park toegankelijk voor veel groepen mensen. Rolstoelgebruikers, mensen met een gehoorbeperking of bijvoorbeeld visuele beperkingen: iedereen is hier welkom om te genieten van de omgeving.

  1. Op naar een pretpark!

Noordrijn-Westfalen heeft veel te bieden; de historische architectuur, de natuur… maar ik begrijp dat je soms ook een pauze wil van al dat cultuursnuiven. In dat geval kan je naar het grote pretpark Phantasialand! De veertig attracties zorgen ervoor dat jij en je medevakantieganger een top tijd zullen beleven!

  1. Wintersport, durf jij het aan?

Duitsland betekent vaak wintersport. En dat is terecht! De echte bergen zijn wellicht iets te ver voor je, maar Winterberg is dichterbij dan je denkt. Een vakantie naar Winterberg raad ik zeker aan als je kiest voor Noordrijn-Westfalen! Glijd die berg af, soepel of niet: je hebt geheid lol!

Vijf tips zijn er eigenlijk te weinig, wil je meer weten over deze regio? Ga dan zeker verder op onderzoek uit. Of je boekt gewoon een huisje op een vakantiepark in Duitsland en ontdekt het allemaal zelf!

Ga terug naar weekendje weg Duitsland tips.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu